Hur man ställer in LED-belysningen på FM300

Först måste du skanna streckkoden Enter Setup för att göra det möjligt för motorn att gå in i inställningsläget.Sedan kan du skanna ett antal programmeringsstreckkoder för att konfigurera din motor.Slutligen, för att gå ur inställningsläget, skanna streckkoden Exit Setup eller en icke-programmerande streckkod, eller starta om motorn.

a1

Gå in i Setup (standard)

a2

Avsluta Setup

LED-belysning
Normal (standard): LED på motorn tänds under bildtagning.
Alltid på: Lysdioden på motorn lyser efter att motorn slagits på.
Alltid släckt: Lysdioden på motorn är släckt hela tiden.

a3

Normal (standard)

a4

Alltid på

a5

Alltid avstängd

Posttid: 2022-02-14